Tenderat

Konsolidimi Urgjent i Murit të Pjesës Veriore të Kalasë së Lezhës në Shqipëri

EU4Culture fton ofertuesit e interesuar të marrin pjesë në tenderin “Konsolidimi Urgjent i Murit të Pjesës Veriore të Kalasë së Lezhës në Shqipëri”.

Ju lutem  paraqisni ofertat e tuaja përmes Sistemit të Burimeve elektronike të UNOPS nëpërmjet Portalit UNGM dhe për më shumë informacion referohuniudhëzuesit të përdoruesit dhe burimeve të tjera të disponueshme.

Të gjitha ofertat duhet të dorëzohen deri më datë 1 Shtator 2023. Afati për dorëzimin e kërkesave për sqarim është jo më vonë se 5 ditë para mbylljes së afatit të dorëzimit të ofertave.

Informacionet e detajuara mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm.

Klikoni linkun për të mos humbur mundësinë të bëheni pjesë e këtij projekti!

Lexo më Shumë

Furnizimi dhe Instalimi i sistemeve të Aspirimit për kimikatet e përdorura në restaurimin e veprave të artit për Njësinë e Restaurimit në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë, Shqipëri

EU4Culture fton furnitorët e interesuar të marrin pjesë në tenderin për Furnizimin dhe Instalimin e sistemeve të Aspirimit për kimikatet e përdorura në restaurimin e veprave të artit për Njësinë e Restaurimit në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë, Shqipëri.

Ky tender ofron mundësinë për të kontribuar në ruajtjen dhe mirëmbajtjen e trashëgimisë kulturore kombëtare.

Të gjitha ofertat duhet të dorëzohen jo më vonë se data 31 korrik 2023, ora 14:00 UTC. Afati i fundit për dorëzimin e kërkesave për sqarim është 27 korrik 2023, ora 12:00 UTC.

Mbetemi në pritje të ofertave tuaja konkurruese. Mos humbisni mundësinë për t’u bërë pjesë e këtij projekti!

Informacionet e detajuara mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm.

Lexo më Shumë

Furnizimi dhe instalimi i pajisjeve mjedisore dhe i një dhome portative dezinfektimi të kompletuar për restaurimin e veprave të artit

UNOPS Albania fton ofertuesit e interesuar të marrin pjesë në tenderin “Furnizimi dhe instalimi i pajisjeve mjedisore dhe i një dhome portative dezinfektimi të kompletuar për restaurimin e veprave të artit”.

Furnitorët ftohen të paraqesin ofertat e tyre përmes Sistemit të Burimeve elektronike të UNOPS nëpërmjet Portalit UNGM dhe për më shumë informacion t’i referohen udhëzuesit të përdoruesit dhe burimeve të tjera të disponueshme.

Të gjitha ofertat duhet të dorëzohen jo më vonë se data 3 gusht 2023, ora 11:00 UTC. Afati i fundit për dorëzimin e kërkesave për sqarim është data 28 korrik 2023, ora 11:00 UTC.

Informacionet e detajuara mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm.

Mos humbisni mundësinë për të qenë pjesë e këtij projekti!

 

Lexo më Shumë

Furnizimi dhe instalimi i pajisjeve IT, mobiljeve dhe pajisjeve të posaçme elektrike për Njësinë e Restaurimit në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë

Njoftim për Tender!

Në kuadër të Programit EU4Culture, Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbimet e Projektit (UNOPS) fton ofertuesit e interesuar të marrin pjesë në tenderin “Furnizimi dhe instalimi i pajisjeve IT, mobiljeve dhe pajisjeve të posaçme elektrike për Njësinë e Restaurimit në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë”.

Të interesuarit janë të ftuar të dorëzojnë aplikimet duke përdorur Sistemin e Burimeve elektronike UNOPS nëpërmjet Portalit UNGM. Për më shumë informacion referojuni manualit të përdoruesit dhe burimeve të tjera të disponueshme.

Kërkesat për informacion të mëtejshëm duhet të dorëzohen përmes E-Sourcing deri më datë 23 maj 2023, në orën 12:00 UTC.

Klikoni linkun më poshtë dhe aplikoni deri më 31 maj 2023, në orën 12:00 UTC.

Lexo më Shumë

Supply, Delivery, Installation and Training of the IT, Mechanical and Electrical Equipment for the National Library in Tirana/Albania

UNOPS in Albania is inviting interested companies to apply for the tender by 07 July 2022, 10:00.

Please find all the relevant details at the link below:

Lexo më Shumë

“Kryerja e Restaurimit të Kalasë së Ishmit, Shqipëri”

Me vendndodhje në Durrës, kalaja është një monument i rëndësishëm i trashëgimisë kulturore e ndërtuar në shekullin XVI.

UNOPS në Shqipëri fton kompanitë e interesuara të aplikojnë për tender deri më 4 korrik 2022.

Pjesëmarrja në një takim sqarues para ofertës dhe inspektimi i vendit është i detyrueshëm për t’u kryer më datë 23 Qershor 2022, ora 14:00 në Kalanë e Ishmit.

Ju lutemi gjeni të gjitha detajet përkatëse në linkun e mëposhtëm:

Lexo më Shumë

“Shërbime projektimi për Restaurimin, Rindërtimin dhe Muzealizimin e Muzeut Historik Kombëtar”

Me vendndodhje në qendër të Tiranës, Muzeu Historik Kombëtar është një nga monumentet më të rëndësishme të trashëgimisë kulturore shqiptare.

UNOPS në Shqipëri fton të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimin e tyre brenda datës 11 korrik 2022.

Një takim paraprak është veçanërisht i nevojshëm e do të mbahet në:

6 korrik 2022, ora 12:00, online.

Lutemi gjeni të gjitha detajet përkatëse në linkun e mëposhtëm:

Lexo më Shumë

Tender për “Restaurimin e Kalasë së Bashtovës”

Së shpejti Kalaja e Bashtovës e periudhës mesjetare veneciane, do të restaurohet në kuadër të programit EU4Culture, financuar nga Bashkimi Evropian, zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Kulturës.

UNOPS në Shqipëri fton të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimin e tyre brenda datës 30 qershor 2022.
Një takim paraprak dhe një inspektim i sitit janë të detyrueshëm dhe do të mbahen në: 20 qershor 2022, ora 13:00, në Kalanë e Bashtovës.
Gjeni të gjitha detajet përkatëse këtu: https://www.ungm.org/Public/Notice/176258

Kalaja e Bashtovës ndodhet rreth 2 km larg fshatit Vilë-Bashtovë në afërsi të lumit Shkumbin. Prej mureve të saj mund të vërehet vija bregdetare nga gjiri i Durrësit deri në Divjakë. Kalaja u ndërtua në shekullin e 15-të dhe shërbeu si një objekt tregtimi për tregtarët venecianë dhe si një fortesë për të larguar pushtuesit osmanë. Pozicioni i saj strategjik i lejoi luftëtarët mesjetarë të kontrollonin një zonë shumë të madhe të Adriatikut në perëndim, dhe të njëjtën kohë, fushën në lindje.

Lexo më Shumë

Tender për “Restaurimin e Muzeut Arkeologjik në Durrës”

 A e dini se një nga muzetë më të rëndësishëm arkeologjikë në Shqipëri do të restaurohet së shpejti? Punimet e restaurimit do të kryhen përmes programit EU4Culture të financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës.

I pozicionuar në një zonë të njohur, Muzeu Arkeologjik i Durrësit pas restaurimit do të tërheqë më shumë turistë vendas dhe ndërkombëtarë, gjë që do të ndihmojë në përmirësimin e jetesës së komuniteteve lokale.

Zyra e UNOPS në Shqipëri fton të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimin e tyre brenda datës 23 maj 2022.

Një takim paraprak e një inspektim i sitit është i detyrueshëm dhe do të mbahet:

Ditën e martë, 17 maj 2022, ora 12:00, në Muzeun Arkeologjik në Durrës.

Të gjitha detajet përkatëse mund të gjenden këtu:

 

Lexo më Shumë

Tender për “Restaurimin e Kalasë së Bashtovës”

Ditë e re – mundësi të re!

A e dini se Kalaja e mrekullueshme e Bashtovës është një prej siteve që do të restaurohen falë programit EU4Culture financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës?

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri fton të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimet e tyre deri më 6 maj 2022.

Një takim paraprak dhe inspektim i vendit janë të detyrueshëm dhe do të mbahen ditën e mërkurë, 27 prill 2022, ora 13:00, në Kalanë e Bashtovës.

Gjeni të gjitha detajet këtu

Lexo më Shumë

Tender për “Restaurimin e Ish-Arqipeshkvisë në Delbnisht, Shqipëri”

Ish-Arqipeshkvia e qytetit të Laçit është një prej siteve kulturore që do të restaurohet përmes programit EU4Culture financuar nga Bashkimi Evropian, i zbatuar nga UNOPS në
bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës.

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri fton kompanitë e interesuara të aplikojnë për këtë tender deri më 27 Prill 2022.
Pjesëmarrja në një takim paraprak dhe inspektimi i vendit është i detyrueshëm.
Ai do të mbahet në orën 11:00 të datës 20 Prill 2022 tek ish-Arqipeshkvia.
Ju lutem paraqisni propozimet tuaja përmes linkut më poshtë deri më 27 Prill 2022:

https://www.ungm.org/Public/Notice/172206

Lexo më Shumë

Shpallje tenderi për restaurimin e “Godinës së Institutit të Ish të përndjekurve politikë” në Tiranë.

Godina e Institutit të Ish të përndjekurve politikë, në Tiranë është pjesë e siteve të
programit EU4Culture, zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrië e Kulturës.
Ftojmë kompanitë e interesuara të aplikojnë në tenderin e sapo shpallur për restaurimin e godinës.
Pjesëmarrja në një takim paraprak dhe inspektimi në terren është i detyrueshëm dhe do të mbahet:

Të Mërkurën, 23.03.2022, ora 11:00, Godina e ish-të përndjekurve politikë.
Klikoni në link dhe shprehni interesin tuaj deri më 1 prill 2022.

https://www.ungm.org/Public/Notice/170590

Lexo më Shumë

Tender për “Krijimin e përmbajtjes multimediale dhe furnizimin me pajisje”.

Zgjatje e afatit te aplikimit!

 

Jeni një kompani shqiptare apo ndërkombëtare që ofron shërbime multimediale?

A keni përvojë në zhvillimin e përmbajtjeve dhe aktiviteteve dixhitale për asetet e trashëgimisë kulturore?

Në kuadër të programit EU4Culture, zyra e UNOPS në Shqipëri ka publikuar një tender për “Krijimin e përmbajtjes multimediale dhe furnizimin me pajisje”.

Ne po kërkojmë kompani multimediale të cilat do të angazhohen në krijimin e përmbajtjes së interpretimit multimedial duke përfshirë performanca dixhitale, aplikacione të realitetit të shtuar e më tepër për site të rëndësishme të Trashëgimisë Kulturore si:

    • Muzeu Arkeologjik i Durrësit
    • Kalaja e Bashtovës
    • Torra Veneciane
    • Muzeu Etnografik i Kavajës
    • Hamami i Durrësit

 

Gjeni të gjitha detajet përkatëse në këtë link:

https://www.ungm.org/Public/Notice/165574

dhe shprehni interesin tuaj deri në:

28-shkurt-2022, ora 15:00 (GMT 0.00) Koha e Evropës Perëndimore.

Lexo më Shumë

Restaurimi i Teatrit Kombëtar të Kukullave

Një tjetër sit do të restaurohet në qytetin e Tiranës fal programit Eu4culture.

Zyra e Unops në Shqipëri ka publikuar së fundmi një tender për “Restaurimin e Teatrit Kombëtar të Kukullave”.

Të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimin e tyre siç përcaktohet në këtë lidhje deri më 24 janar 2022.

 

Ju lutemi vini re se inspektimi i vendit është i detyrueshëm dhe do të kryhet si më poshtë:

Data: E hënë, 10.01.2022

Ora: 11:00.

Vendndodhja: Në Teatrin Kombëtar të Kukullave

Lexo më Shumë

Shpallje tenderi për restaurimin e “Muzeut Etnografik të Krujës”

Zyra e Unops në Shqipëri publikoi shpalljen e tenderit për restaurimin e Muzeut Etnografik të Krujës.

Të gjitha kompanitë e interesuara janë te ftuara të paraqesin ofertën e tyre ashtu si përcaktohet në vijimësi deri më 18 nëntor, 2021.

 

Ju lutemi vini re se inspektimi i vendit është i detyrueshëm dhe do të kryhet si më poshtë:

Data: E enjte, 11.11.2021

Ora: 11:00.

Vendndodhja: Muzeu Etnografik i Krujës

Lexo më Shumë

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri ka publikuar së fundmi shpalljen e tenderit për “Restaurimin e Muzeut Etnografik të Kavajës”.

Ju mund të shprehni interesin tuaj për të paraqitur një ofertë në përgjigje të kësaj shpalljeje, në përputhje me kërkesat dhe procesin e përcaktuar në lidhjen e mëposhtme.

Dërgoni propozimet tuaja deri më 28 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri ka publikuar së fundmi shpalljen tenderit për “Restaurimin e Torrës Veneciane në Durrës”

Kryerja e aktiviteteve të kërkuara zbatuese për të siguruar që janë kryer punimet adekuate për Restaurimin e Torrës Veneciane duke përfshirë instalimin e pajisjeve të interpretimit audio vizual deri në pranimin nga UNOPS.

Klikoni më mëposhtme për të shprehur interesimin tuaj deri më 25 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri ka publikuar së fundmi shpalljen e tenderit për “Restaurimin e Hamamit të Durrësit”.

Kryerja e aktiviteteve të kërkuara zbatuese për të siguruar se janë kryer punimet adekuate për Restaurimin dhe instalimin e pajisjeve të interpretimit audio vizual në Hamamin e Durrësit.

Klikoni më mëposhtme për të shprehur interesimin tuaj deri më 18 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri ka publikuar së fundmi shpalljen e tenderit për “ Restaurimin e Urës së Kurçajt në Krujë”.

Klikoni më mëposhtme për të shprehur interesimin tuaj deri më 13 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

Ushtrim kualifikimi i punimeve ndërtimore në kuadër të Projektit “EU4CULTURE”. Mbështetje për rijetësimin e siteve të trashëgimisë kulturore dhe monumenteve të prekura nga tërmeti në Shqipëri

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri ka publikuar së fundmi një thirrje për kërkesë për shprehje interesi: “Ushtrim kualifikimi i punimeve ndërtimore në kuadër të Projektit “EU4Culture”. Mbështetje për rijetësimin e siteve të trashëgimisë kulturore dhe monumenteve të prekura nga tërmeti në Shqipëri”.

 

Lexo më Shumë

RFP For Cultural Heritage Proposal and Management

Zyra e UNOPS në Shqipëri ka publikuar së fundmi një njoftim tenderi (Kërkesë për propozime) në lidhje me shërbimet e menaxhimit të trashëgimisë kulturore dhe planifikimit të biznesit për sitet e identifikuara, në mënyrë që të mbështesë ruajtjen dhe mirëmbajtjen afatgjatë të tyre.
Përgatitja e planeve të biznesit për përfitimet ekonomike dhe turistike që rrjedhin nga menaxhimi i qëndrueshëm dhe i përgjegjshëm i siteve.
Ofrimi i konsulencës teknike, përdorimi i praktikave më të mira në menaxhimin e aseteve të trashëgimisë kulturore dhe përdorimi i qasjeve inovative gjatë zhvillimit të modeleve dhe planeve të biznesit.

Lexo më Shumë