Tender për “Restaurimin e Kalasë së Bashtovës”


April 19, 2022

Ditë e re – mundësi të re!

A e dini se Kalaja e mrekullueshme e Bashtovës është një prej siteve që do të restaurohen falë programit EU4Culture financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës?

Zyra e UNOPS-it në Shqipëri fton të gjitha kompanitë e interesuara të paraqesin propozimet e tyre deri më 6 maj 2022.

Një takim paraprak dhe inspektim i vendit janë të detyrueshëm dhe do të mbahen ditën e mërkurë, 27 prill 2022, ora 13:00, në Kalanë e Bashtovës.

Gjeni të gjitha detajet këtu