Punë dhe Tenderat

Praktikant në njësinë e Menaxhimit të Granteve

Bashkohuni me ekipin e UNOPS Albania si praktikant!

Mos e humbisni këtë mundësi  – Klikoni linkun dhe aplikoni jo më vonë se 16 shtator 2023.


Lexo më Shumë

Praktikë Pune në Komunikim

Ne po kërkojmë një kandidat që ka dëshirë të marrë pjesë në një praktikë pune të paguar në Njësinë e Komunikimit të projektit EU4Culture, zbatuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbimet e Projekteve (UNOPS Shqipëri). Procesi i rekrutimit drejtohet nga panele me ekspertë ndërkombëtarë dhe është transparent e i drejtë për të gjithë kandidatët!

Nëse jeni të pasionuar pas komunikimit dhe të etur për të fituar përvojë praktike, kjo është mundësia juaj! Kjo praktikë me pagesë ofron njohuri të vlefshme në botën e komunikimit të projektit, duke ofruar një platformë unike për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë tuaja. Përgjatë praktikës do të keni mundësinë të punoni me profesionistë në një mjedis mbështetës dhe stimulues.

Ne dëshirojmë të sigurojmë të gjithë kandidatët të performojnë sa më mirë gjatë procesit të vlerësimit. Apliko tani dhe bëhu pjesë e ekipit tonë dinamik. Lexo më Shumë

Praktikë Pune në Njësinë e Komunikimit në UNOPS Shqipëri

Jeni të interesuar të punoni në fushën e komunikimit? Ju pëlqen të krijoni përmbajtje tërheqëse në platformat e rrjeteve sociale, të shkruani artikuj dhe të redaktoni lajme në website?

UNOPS Shqipëri është në kërkim të një Praktikanti entuziast dhe bashkëpunues për të punuar në fushën e Komunikimit. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të gjithë ata që duan të mësojnë aftësi të reja, të takojnë njerëz nga e gjithë bota dhe të zhvillojnë karrierën e tyre!

Lexoni kushtet dhe aplikoni deri më 29 qershor 2023.

Lexo më Shumë

Procurement Associate

The United Nations Office for Project Services (UNOPS) is an operational arm of the United Nations, supporting the successful implementation of its partners’ peacebuilding, humanitarian and development projects around the world

Lexo më Shumë

Communications Intern

Want to make a difference but not sure where to start? Please join our team and help us preserve, restore and build back Albania’s cultural heritage back for future generations! Spread the word, apply and share!

Lexo më Shumë

Teknik Specialist- Inxhinier Ndërtimi

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë?

UNOPS po rekruton një Teknik Specialist Inxhinier Ndërtimi – në qytete të ndryshme shërbimi, Shqipëri. Ne jemi në kërkim të profesionistëve krijues, të fokusuar në rezultate, me aftësi në një sërë disiplinash. Ju inkurajojmë të aplikoni nëse keni përvojë në mbikëqyrjen e punimeve të ndërtimit dhe të trashëgimisë kulturore.

Shfrytëzoni mundësinë tuaj dhe aplikoni deri më 12 nëntor, 2021

 

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton një Specialist Komunikimi Ndërkombëtar, në Tiranë.

Ne jemi në kërkim të profesionistëve krijues, të fokusuar në rezultate, me aftësi në një sërë disiplinash.

Ju inkurajojmë të aplikoni nëse keni përvojë në komunikim, brandim dhe/ose përvojë në fusha të ngjashme që lidhen ngushtë me përgjegjësitë e këtij pozicioni.

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 26 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton në kuadër të programit Eu4culture, Inxhinier Ndërtimi, në qytete të ndryshme shërbimi (Kavajë, Krujë, Durrës, Tiranë).

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Jeni të diplomuar në inxhinieri ndërtimi dhe zotëroni të paktën 2 vjet përvojë në fusha të ngjashme?

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 14 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton në kudër të programit BE për Kulturën ICT Senior Associate, në Tiranë.

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 11 tetor, 2021.

Lexo më Shumë