UNOPS po rekruton në kuadër të programit Eu4culture, Inxhinier Ndërtimi, në qytete të ndryshme shërbimi (Kavajë, Krujë, Durrës, Tiranë).


October 4, 2021

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Jeni të diplomuar në inxhinieri ndërtimi dhe zotëroni të paktën 2 vjet përvojë në fusha të ngjashme?

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 14 tetor, 2021.