Punë

Procurement Associate

The United Nations Office for Project Services (UNOPS) is an operational arm of the United Nations, supporting the successful implementation of its partners’ peacebuilding, humanitarian and development projects around the world

Lexo më Shumë

Communications Intern

Want to make a difference but not sure where to start? Please join our team and help us preserve, restore and build back Albania’s cultural heritage back for future generations! Spread the word, apply and share!

Lexo më Shumë

Teknik Specialist- Inxhinier Ndërtimi

Jeni të interesuar të bashkoheni me ekipin tonë?

UNOPS po rekruton një Teknik Specialist Inxhinier Ndërtimi – në qytete të ndryshme shërbimi, Shqipëri. Ne jemi në kërkim të profesionistëve krijues, të fokusuar në rezultate, me aftësi në një sërë disiplinash. Ju inkurajojmë të aplikoni nëse keni përvojë në mbikëqyrjen e punimeve të ndërtimit dhe të trashëgimisë kulturore.

Shfrytëzoni mundësinë tuaj dhe aplikoni deri më 12 nëntor, 2021

 

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton një Specialist Komunikimi Ndërkombëtar, në Tiranë.

Ne jemi në kërkim të profesionistëve krijues, të fokusuar në rezultate, me aftësi në një sërë disiplinash.

Ju inkurajojmë të aplikoni nëse keni përvojë në komunikim, brandim dhe/ose përvojë në fusha të ngjashme që lidhen ngushtë me përgjegjësitë e këtij pozicioni.

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 26 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton në kuadër të programit Eu4culture, Inxhinier Ndërtimi, në qytete të ndryshme shërbimi (Kavajë, Krujë, Durrës, Tiranë).

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Jeni të diplomuar në inxhinieri ndërtimi dhe zotëroni të paktën 2 vjet përvojë në fusha të ngjashme?

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 14 tetor, 2021.

Lexo më Shumë

UNOPS po rekruton në kudër të programit BE për Kulturën ICT Senior Associate, në Tiranë.

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 11 tetor, 2021.

Lexo më Shumë