UNOPS po rekruton në kudër të programit BE për Kulturën ICT Senior Associate, në Tiranë.


September 30, 2021

Ne jemi në kërkim të një antari të ri ambicioz, të talentuar zotërues të mirë të gjuhës angleze edhe shqipes.

Lexoni njoftimin e plotë dhe aplikoni deri më 11 tetor, 2021.