Praktikant në njësinë e Menaxhimit të Granteve


September 15, 2023

Bashkohuni me ekipin e UNOPS Albania si praktikant!

Mos e humbisni këtë mundësi  – Klikoni linkun dhe aplikoni jo më vonë se 16 shtator 2023.