Praktikë Pune në Komunikim


September 15, 2023

Ne po kërkojmë një kandidat që ka dëshirë të marrë pjesë në një praktikë pune të paguar në Njësinë e Komunikimit të projektit EU4Culture, zbatuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbimet e Projekteve (UNOPS Shqipëri). Procesi i rekrutimit drejtohet nga panele me ekspertë ndërkombëtarë dhe është transparent e i drejtë për të gjithë kandidatët!

Nëse jeni të pasionuar pas komunikimit dhe të etur për të fituar përvojë praktike, kjo është mundësia juaj! Kjo praktikë me pagesë ofron njohuri të vlefshme në botën e komunikimit të projektit, duke ofruar një platformë unike për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë tuaja. Përgjatë praktikës do të keni mundësinë të punoni me profesionistë në një mjedis mbështetës dhe stimulues.

Ne dëshirojmë të sigurojmë të gjithë kandidatët të performojnë sa më mirë gjatë procesit të vlerësimit. Apliko tani dhe bëhu pjesë e ekipit tonë dinamik.