Praktikë Pune në Njësinë e Komunikimit në UNOPS Shqipëri


June 22, 2023

Jeni të interesuar të punoni në fushën e komunikimit? Ju pëlqen të krijoni përmbajtje tërheqëse në platformat e rrjeteve sociale, të shkruani artikuj dhe të redaktoni lajme në website?

UNOPS Shqipëri është në kërkim të një Praktikanti entuziast dhe bashkëpunues për të punuar në fushën e Komunikimit. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të gjithë ata që duan të mësojnë aftësi të reja, të takojnë njerëz nga e gjithë bota dhe të zhvillojnë karrierën e tyre!

Lexoni kushtet dhe aplikoni deri më 29 qershor 2023.