Tender për “Krijimin e përmbajtjes multimediale dhe furnizimin me pajisje”.


January 31, 2022

Zgjatje e afatit te aplikimit!

 

Jeni një kompani shqiptare apo ndërkombëtare që ofron shërbime multimediale?

A keni përvojë në zhvillimin e përmbajtjeve dhe aktiviteteve dixhitale për asetet e trashëgimisë kulturore?

Në kuadër të programit EU4Culture, zyra e UNOPS në Shqipëri ka publikuar një tender për “Krijimin e përmbajtjes multimediale dhe furnizimin me pajisje”.

Ne po kërkojmë kompani multimediale të cilat do të angazhohen në krijimin e përmbajtjes së interpretimit multimedial duke përfshirë performanca dixhitale, aplikacione të realitetit të shtuar e më tepër për site të rëndësishme të Trashëgimisë Kulturore si:

    • Muzeu Arkeologjik i Durrësit
    • Kalaja e Bashtovës
    • Torra Veneciane
    • Muzeu Etnografik i Kavajës
    • Hamami i Durrësit

 

Gjeni të gjitha detajet përkatëse në këtë link:

https://www.ungm.org/Public/Notice/165574

dhe shprehni interesin tuaj deri në:

28-shkurt-2022, ora 15:00 (GMT 0.00) Koha e Evropës Perëndimore.