Rrugë për Kulturë: Udhëzuesi Perfekt për të Eksploruar Perlat e Fshehta të Shqipërisë


July 13, 2023

13 Korrik 2023

Planifikoni një vizitë në Shqipëri dhe nuk e dini nga t’ia nisni? Mos kërkoni më tej! Platforma inovative “Routes 4 Culture” e zhvilluar nga OJQ-ja AULEDA nën programin EU4Culture, është këtu për t’ju udhëhequr drejt itinerarit të përsosur që përputhet me interesat tuaja.

Kalaja e Bashtovës

Pavarësisht nëse jeni një kërkues aventurash, një entuziast i natyrës ose një njohës i kulturës, “Routes 4 Culture” do t’ju sigurojë një përvojë të paharrueshme të përshtatur vetëm për ju. Eksploroni mrekullitë e Shqipërisë dhe nisni një udhëtim që do t’ju lërë mbresa për gjithë jetën.

Plazhi “Karpen”

Gjatë 10 muajve të fundit, AULEDA ka bashkëpunuar me ekspertë të turizmit për të krijuar katër itenerare magjepsëse që tërheqin vizitorët të eksplorojnë monumentet e pasura kulturore dhe natyrore të Kavajës dhe Rrogozhinës. Këto rrugë jo vetëm që ofrojnë përvoja gjithëpërfshirëse, por gjithashtu kontribuojnë në ekonominë lokale duke angazhuar aktivisht gra artizane, të rinj dhe shoqatat e tyre në zhvillimin e aktiviteteve të reja ekonomike.

Platforma u prezantua në Ditën e Informimit në Kavajë gjatë një shfaqje  muzikore magjepsëse të titulluar “Pjalm i këngës shqiptare në Poçerinë e Vjetër” që u zhvillua me talentet e jashtëzakonshme të Rajmonda Tullumanit, soprano, Lorenc Radovanit në violinë dhe Ardita Bufajt në piano.

Plazhi “Gjenerali”

Vizitoni https://routes4culture.com/ sot dhe le të fillojë aventura juaj shqiptare!