Inaugurimi i Mozaikut të fasadës së Muzeut Historik Kombëtar


May 1, 2023

Bashkohuni me ne në festën e inuagurimit të Mozaikut të fasadës së Muzeut Historik Kombëtar të restauruar. Aktiviteti do të zhvillohet më 16 maj 2023, në orën 19:00 në sheshin Skënderbej për të shënuar nisjen e Javës së Evropës. Ky restaurim u mundësua falë programit EU4Culture, financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës.

Ceremonia e inaugurimit do të pasohet nga një koncert dhe një shfaqje me drita e projektuar në Mozaik nga një artist i njohur i artit pamor.

Ju mirëpresim!

#YourSkillsYourFuture #EuropeWeek2023