19 Maj 2021 – Vizitë në Torrën Veneciane dhe Kishën e Rodonit


July 16, 2021

Jemi jashtëzakonisht të lumtur të njoftojmë se shumë shpejt Torra Veneciane do të rijetësohet përmes projektit “EU4Culture”.

Një qendër e re dixhitale do të zbatohet për t’u ardhur në ndihmë vizitorëve dhe turistëve që të lundrojnë në qytetin e bukur të Durrësit dhe rrethinat e tij. Disa momente nga takimi i datës 19 maj 2021, mes Ambasadorit të Bashkimit Evropian në Shqipëri, z. Luigi Soreca, drejtorit të Muzeut të Arkeologjisë në Durrës, z. Alban Ramohitaj dhe përfaqësueses së UNOPS-it në Shqipëri, znj. Pamela Lama.

Klikoni këtu për të parë më shumë