8 shkurt 2022 – Fillimi i punimeve restauruese në Muzeun Etnografik të Krujës


February 10, 2022

Në praninë e Kryeministrit Rama, Ministres së Kulturës Elva Margariti, Ambasadorit të BE-së Luigi Soreca, Drejtueses së UNOPS në Shqipëri, Pamela Lama, Koordinatores së Përhershme të OKB-së Fiona McCluney & përfaqësuesve të tjerë të komunitetit, na vjen mirë të ndajmë lajmin e  fillimit të punimeve restauruese në Muzeun Etnografik në Krujë.

 Ndërhyrjet në ketë ndërtesë të shekullit të 18-të, priten të zgjasin 8 muaj me një kosto investimi prej 510.000 Euro.

Na ndiqni për më shumë përditësime rreth zhvillimeve më të fundit te programit EU4Culture, financuar nga BE dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Kulturës.