18 Tetor 2022-Seanca e Parë mbi Thirrjen e 2-të për Propozime: “Recraft the Past: Build Up the Future 2”


October 5, 2022

Më datë 18 Tetor 2022 pranë Hotel Rogner në Tiranë, u mbajt sesioni i parë informues për Thirrjen e hapur për Propozime në kuadër të Skemës së Granteve, të programit EU4Culture.

Pjesëmarrësit u informuan se si mund të përfitonin si dhe patën mundësinë të bënin pyetje e të ndërvepronin me njëri-tjetrin.

Nëpërmjet Skemës së Granteve programi EU4Culture synon të krijojmë mundësi lokale socio-ekonomike dhe kulturore për komunitetet në afërsi të objekteve të trashëgimisë kulturore të programit.