25 nëntor 2021 – EU4Culture ngjyrosi sot në portokalli Muzeun Historik Kombëtar, duke shënuar nisjen e fushatës 16 ditët e aktivizmit.


December 1, 2021

Me ambasadorin e BE-së Luigi Soreca, Koordinatoren e Përhershme të OKB-së Fiona Meccluney, Drejtuesen e UNOPS në Shqipëri, Pamela Lama, së bashku me UN Women në Shqipëri, Ministren Ogerta Manastirliu dhe nënkryetaren e Bashkisë Tiranë Anisa Ruseti, bashkuam forcat në këtë nismë globale duke qëndruar të bashkuar në luftën kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave në Shqipëri.