19 nëntor 2021 – Drejtuesja e Ballkanit Perëndimor viziton atelienë e Muzeut Historik Kombëtar


December 20, 2021

Mirëpritëm në atelienë e Mozaikut në Muzeun Historik Kombëtar, Znj. Michela Matuella, drejtore në detyrë për Ballkanin Perëndimor në Komisionin Evropian, Ambasadorin e BE-së në Shqipëri, Z. Luigi Soreca dhe Ministren e Kulturës, Znj. Elva Margariti. Ekipi i UNOPS Albania, i drejtuar nga drejtuesja, Znj. Pamela Lama, së bashku me ekspertët e restaurimit të Mozaikut, prezantuan ecurinë e punimeve të konservimit, të mundësuara nga programi EU4Culture, financuar nga BE dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim të ngushtë. me Ministrinë e Kulturës.ekspertët e restaurimit të Mozaikut, prezantuan ecurinë e punimeve të konservimit, të mundësuara nga programi EU4Culture, financuar nga BE dhe zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim të ngushtë. me Ministrinë e Kulturës.