30 Gusht 2021 – Takimi i dytë me Palët e interesit dhe Autorët e Mozaikut në Muzeun Historik Kombëtar


September 2, 2021

Në takimin e dytë me autorët e Mozaikut të fasadës së Muzeut Historik Kombëtar dhe profesionistë të tjerë të fushës, vizituam dje atelienë e mozaikut ku po zhvillohet procesi i restaurimit të tij.

Disa nga autorët e Mozaikut, inxhinierë, arkitektë, profesorë të angazhuar në terren ndanë ekspertizën e tyre dhe diskutuan aspekte të rëndësishme të punimeve të vazhdueshme restauruese/konservuese.

Klikoni këtu për të parë më shumë