22 Tetor 2021 – Takim me Palët e Interesit në Kavajë


October 25, 2021

Zhvilluam në Kavajë takimin e radhës mes përfaqësueve të pushtetit lokal, profesionistëve të trashëgimisë kulturore si dhe palëve të tjera të interesit, ku u diskutuan planet e rehabilitimit dhe rijetësimit të Muzeut Etnografik të Kavajës dhe Kalasë së Bashtovës.

Muzeu Etnografik i Kavajës dhe Kalaja e Bashtovës, pjesë e siteve që do të restaurohen nga programi BE për kulturën, janë objekte të rëndësishme të trashëgimisë kulturore që kanë nevojë të shpejtë për ndërhyrje të shumëfishta. Rehabilitimi i tyre pritet të ndikojë pozitivisht në zhvillimin e të gjithë zonës.

Klikoni këtu për të parë më shumë