22 Tetor – Takim me Palët e Interesit në Muzeun Arkeologjik të Durrësit


October 25, 2021

Në prani të përfaqësuesve të komunitetit lokal, profesionistëve të trashëgimisë kulturore, kolegë nga Ministria e Kulturës , përfaqësues nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri, skuadra e UNOPS prezantoi planin e rehabilitimit dhe rijetësimit të Muzeut Arkeologjik në Durrës. Specialistë të fushës ndanë perspektivat e tyre në një diskutim të hapur.

Muzeu Arkeologjik në Durrës, si një prej siteve të trashëgimisë kulturore të dëmtuara nga termeti i vitit 2019, është pjesë e siteve që do të restaurohen nga programi BE për Kulturën.

Klikoni këtu për të parë më shumë