20 Maj 2021 – Vizitë në Muzeun Etnografik të Kavajës


July 17, 2021

Më 20 maj 2021, ekspertë të trashëgimisë kulturore nga ekipi i UNOPS-it së bashku me përfaqësues të Bashkimit Evropian në Shqipëri, vizituan Muzeun Etnografik të Kavajës, pjesë e turneut Javët e Evropës 2021.

Si një nga sitet që do të restaurohet/konservohet nga projekti “EU4Culture”, i financuar nga BE dhe i zbatuar nga UNOPS në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë e Kulturës, ky muze do të shërbejë edhe si një laborator konservimi, krahas ndërhyrjeve të tjera.


Klikoni këtu për të parë më shumë