10 Shtator 2021 – Vizitë në Muzeun Historik Kombëtar


September 29, 2021

Më 10 shtator 2021, ekspertë të trashëgimisë kulturore nga UNOPS dhe ekipi i tij për ruajtjen e mozaikut, së bashku me Ambasadorin e BE-së, z. Luigi Soreca, Ministren e Kulturës znj. Elva Margariti dhe disa nga autorët e mozaikut, vizituan Muzeun Historik Kombëtar. Gjatë vizitës, kolegët e UNOPS-it dhe ekipi i tij i konservimit të mozaikut ndanë fakte të rëndësishme për punën e pamasë në prapaskenë, duke ofruar një pamje nga afër të dëmeve që po riparohen.Klikoni këtu për të parë më shumë

Klikoni këtu për të parë më shumë